Vi er et av Norges ledende eiendomsselskaper.
Selskapet eier, utvikler og forvalter eiendom innen ulike segmenter i Norge og i utlandet.

Shutterstock 760246927

Selskapet

Linstow har en sentral eierrolle i flere store utviklingsprosjekter i Norge, og vi eier og forvalter eiendommer innen flere eiendomssegmenter, så som kontor, helsehus, hotell, kjøpesenter og parkering. En stor del av våre aktiviteter befinner seg i utlandet, og i Baltikum er vi en stor aktør innen hotell-, kjøpesenter- og eiendomsutviklingsmarkedet gjennom vårt selskap Linstow Baltic.

Vi er et selskap i vekst og ser betydelige forretningsmuligheter i dagens marked, og vi er i startfasen på flere interessante prosjekter.

Linstow er heleid av Awilhelmsen AS, et privateid investeringsselskap hvor Linstow er et av flere virksomhetsområder.

Byutvikling

Engasjement i byutviklingsprosjekter står sentralt i Linstows strategi. Selskapet har opparbeidet seg en posisjon som en viktig aktør innen byutvikling i store byer i Norge og i utlandet. Som en ledende eiendomsutvikler i den baltiske regionen, har Linstow verdifull erfaring fra arbeid knyttet til bevaring av kulturelle, arkitektoniske og miljømessige kvaliteter, blant annet gjennom utviklings- ombyggingsprosjekter i Rigas gamleby. Også i Norge har selskapet tung erfaring med ombygging og rehabilitering av bevaringsverdige eiendommer.

Linstows portefølje i Oslo har bestått av sentrale og representative eiendommer, som forplikter til eiendomsutvikling på en optimal måte, med tanke på byplanlegging og tekniske– funksjonelle- og estetiske aspekter.

I Bjørvika har Linstow hatt en sentral rolle i det som er Norges største byutviklingsprosjekt i nyere tid. Utviklingen av Barcode har vekket internasjonal oppmerksomhet og vunnet flere priser. Utbyggingen av området mellom Barcode og fjorden har nå startet. Utviklingen av Bjørvika er et uttrykk for moderne bykultur og state-of-the-art byggverk og konstruksjon med fokus på miljøvennlige løsninger. Bjørvika representerer et av Linstows største og mest utfordrende engasjementer så langt, og vi utøver i dag et aktivt eierskap gjennom utviklingsselskapet Oslo S Utvikling AS (OSU). Prosjektet gir en unik mulighet til å frembringe verdier for byen, så vel som for eierne. Linstow eier i dag 1/2 av selskapet sammen med Entra ASA.

Csm Flesland trinn1 171a917a2d

Awards

Dunas Douradas

Best Development Europe, Bloomberg 2010, World Luxury Villa Resort 2020, World Luxury Hotel Resort 2020

Ibsenkvartalet

Arkitektfirmaet Gunnarsjaa+Kolstad fikk Houens fonds diplom i 2000

Jægers Brygge

Bergen kommunes arkitekturpris

Statoilbygget på Fornebu

WAN Award 2012

ESPA Riga

Travelers' Choice - Tripadvisor 2020, World Spa & Welness Awards - Finalist 2018, Condé Nast Traveller Spa Award 2012 - Best Day Spa Overseas

OSU

Cityprisen 2013

Ülemiste

Tildelt prisen for "den største utvidelsen av shopping sentre" i Europa av ICSC Global Award i 2016

OSU

Bygget "The Carve" har fått prisen European Property Awards i London

OSU

MAD-bygget fikk tildelt "Iconic-Award" av det tyske designrådet "Der Rat für Formgebung" i 2014