Linstow er i stadig utvikling. Se her for våre
seneste nyhetssaker og ledige lokaler.

Heidi Eidskrem web skalert

Vi har ansatt prosjektutvikler med helsebakgrunn

Heidi Eidskrem går inn i den nyopprettede stillingen som prosjektutvikler for helse.

1. desember 2021 Les mer
Banner SOME 19 vi er sertifisert

Linstow er Miljøfyrtårn-sertifisert

Et målrettet og solid miljøarbeid over tid har gjort at Linstow denne uken fikk samtlige av våre norske eiendommer sertifisert som Miljøfyrtårn. Sertifikatet er landets mest brukte for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Miljøsertifiseringen er et av tiltakene som er satt i verk etter at vi tidligere i år signerte strakstiltakene i fra Norsk Eiendom og Grønn Byggallianse.

3. november 2021 Les mer
Ebu 3

Etablering av nytt hovedkvarter for SEB Latvia

Linstow Baltic har inngått leieavtale med SEB Latvia for etablering av deres nye hovedkvarter i Riga! Utviklingsprosjektet ligger i umiddelbar nærhet til Riga sentralbanestasjon og vårt Business Center Origo One. Planlagt ferdigstillelse og innflytting er i 2025.

27. oktober 2021 Les mer
1625220114 2403 4 Sjoparken 25 Eksteri r 03 1

Nytt salgstrinn i Sjøparken Stavern

Vi lanserer nytt salgstrinn med 16 lekre leiligheter langs kanalen på øy nr. 3 i Sjøparken. Leilighetene har en fantastisk beliggenhet med sjøfront, og hav-, fjord- eller kanalutsikt. Umiddelbar tilgang til båtliv, bading, kanalliv og enestående friarealer med svaberg, skog, stier og kyststi. Her er det mulig å velge seg utsikt til hav og Svenner fyr, eller en rolig og skjermet tilværelse langs kanalene i Sjøparken.

10. september 2021 Les mer