Linstow er i stadig utvikling. Se her for våre
seneste nyhetssaker og ledige lokaler.

1625220114 2403 4 Sjoparken 25 Eksteri r 03 1

Nytt salgstrinn i Sjøparken Agnes

Vi lanserer nytt salgstrinn med 16 lekre leiligheter langs kanalen på øy nr. 3 i Sjøparken. Leilighetene har en fantastisk beliggenhet med sjøfront, og hav-, fjord- eller kanalutsikt. Umiddelbar tilgang til båtliv, bading, kanalliv og enestående friarealer med svaberg, skog, stier og kyststi. Her er det mulig å velge seg utsikt til hav og Svenner fyr, eller en rolig og skjermet tilværelse langs kanalene i Sjøparken.

10. september 2021 Les mer
Bjørvika oversiktsbilde 2020

Entra og Linstow kjøper ut Bane NOR Eiendom fra OSU

Bjørvika er det største byutviklingsprosjektet i Norge i nyere tid og er allerede et av Norges mest attraktive bolig- og næringsområder. Bak satsingen står Oslo S Utvikling (OSU), hvor Entra og Linstow nå kjøper ut Bane NOR Eiendom sin eierandel for 950 millioner.

7. juli 2021 Les mer
Agreement Oqmzwnd3Thu

Vi slutter oss til Strakstiltakene som er eiendomsbransjens viktigste miljøløfte

Vi har i lang tid jobbet med miljø og bærekraft, både i Norge og i utlandet. Vår systematiske tilnærming til bærekraft handler om samfunnsansvar og en klar ambisjon om å levere på markedets forventninger. Nå tar vi det ett skritt videre og slutter oss til strakstiltakene i fra Norsk Eiendom og Grønn Byggallianse.

24. juni 2021 Les mer
Hege Hidle Aaser007 scaled

Linstow er tildelt 16 mill. til forskning på helsefremmende stedsutvikling

Sammen med forskningsinstituttet SINTEF skal vi utvikle ny kunnskap om hvordan et sted blir helsefremmende i praksis. Forskningsprosjektet «Building Health – Helsefremmende stedsutvikling» har en ramme på 32 millioner kroner, hvorav 16 millioner kroner er tildelt i støtte fra Norges Forskningsråd.

19. april 2021 Les mer