Sporta 2 Kvartalet

Linstow Baltic har kjøpt det prestisjetunge Sporta 2-kvartalet. Her utvikles boliger, næringslokaler, restauranter og kultur-arenaer.

Type
Kontor / Bolig
Adresse
Sporta iela, Vidzemes priekšpilsēta 2, Rīga
Antall kvm
30.000 m2
Sporta ielas kvartals 02 800x595

"Sporta 2 -kvartalet" ble kjøpt av SIA Sporta 2 (selskap eid av NP Properties group) sommeren 2021. Prosjektet ligger i mellom sentrum av Riga og bydelen Skanstes.

Kjøpet fremhever Linstow Baltics nye forretningsstrategi i Baltikum, som går ut på å utvikle prosjekter innenfor ulike markedsområder; kontorbygg, kjøpesentre, parkering, hoteller, fritidsfasiliteter, med mer.

Konseptutviklingen for prosjektet er fortsatt i en tidlig fase, planen er imidlertid å utvikle området til å bli et levende, multifunksjonelt og urbant bo-område, kombinert med moderne samtids-design og funksjoner sammen med noen av områdets autentiske kvaliteter.

Vi vil fokusere på bærekraftig næringsutvikling som også vil omfatte detaljhandel, service og bolig, samt lokaler for offentlige og private arrangementer, restauranter og kafeer. Det ønskes også å fortsette utviklingen av rekreasjonsarealer for kulturelle aktiviteter av ulike slag.


20230227 Linstow Frode 002 HR 4x5 WEB Last ned visittkort

CEO - Linstow Baltic SIA

Frode Grønvold

+371 29 26 96 11 Send e-post