Sjøparken Agnes - Agnes passasjen bygg D

NYTT SALGSTRINN I SJØPARKEN AGNES - SJØPARKEN BORETTSLAG
Vi lanserer nytt salgstrinn i samarbeid med Larvik Boligbyggelag (LABO) - 41 flotte leiligheter på øy nr. 3 i Sjøparken.

Type
Bolig
Adresse
Sjøparken , Stavern
Besøk nettsiden
Link
2403 6 Sjoparken EXT 01 3d Oversikt 08

Alle boligene vil være lyse – de aller fleste gjennomgående og mange med mulighet for uteplass på begge sider av boligen. Hovedbalkongene vil i all hovedsak ligge vestvendt med gode solforhold og utsikt til fjord eller kanal.

I Sjøparken Stavern har man umiddelbar tilgang til sjø, strand, bading, kanalliv, samt et enestående friareal av svaberg, skog, badestrender og kyststi. Det er et maritimt miljø med alt fra utsikt til hav og Svenner fyr, til rolig skjermet tilværelse langs kanalene. Dette vil være en unik plass å bo, tett på naturen, hvor både hverdag og ferie kan nytes!

Som ellers i Sjøparken byr vi på spennende arkitektur med inspirasjon fra industriell historie og Italienske kystbyer – fargerike hus, utformet i en human skala. Leilighetene har gode lysforhold med sol hele dagen, og det kan velges leiligheter med terrasse mot kanal, og stor takhage med kveldssol. Leilighetene varierer fra 2-roms på 41 m2 til 4-roms på 114 m2.

Les mer om prosjektet og finn din drømmeleilighet på prosjektets hjemmeside https://sjoparken.no/agnespass...

20230227 Linstow Frode S 006 800px WEB Last ned visittkort

Prosjektsjef

Frode Sørensen

+47 46 62 04 79 Send e-post