Satekles Business Center

Linstow Baltic har startet utviklingen av et nytt stort kontor-kompleks mellom sentralbanestasjonen i Riga og business senteret Origo One. SEB Latvia skal ha sitt hovedkvarter her, og komplekset skal etter planen stå ferdig i 2025.

Type
Kontor
Adresse
Ernesta Birznieka-Upīša iela, Centra rajons 4, Rīga
Antall kvm
12.000 m2
Skjermbilde 2023 11 24 kl 11 51 23

Det moderne kontor-komplekset vil bestå å fem sammenkoblede bygninger, som skal integreres i byens historiske omgivelser. Det er satt strenge krav til kvalitet og bærekraft for prosjektet, og målet er å skape et attraktivt miljø for både arbeidstakere og besøkende.

SEB Latvia har allerede inngått avtale om å ha sitt hovedkontor her. Samarbeidsavtalen med er en anerkjennelse av Linstows visjon for området rundt Riga sentralbanestasjon som et av de viktigste knutepunktene og forretningsutviklingsområdene i Latvia. SEBs hovedkontor vil forsterke betydningen av denne beliggenheten og bane vei for flere kontorutviklinger, samt handels- og servicefunksjoner i området. Samarbeidet underbygger også begge selskapenes forpliktelser til bærekraft.

Kontor-komplekset blir lokalisert nært butikker, hotell, restauranter, kulturarenaer og offentlig transport. Det er planlagt at byggene skal ha seks til åtte etasjer, og de vil samlet sett være på rundt 12.000 kvadratmeter.

20230227 Linstow Frode 002 HR 4x5 WEB Last ned visittkort

CEO - Linstow Baltic SIA

Frode Grønvold

+371 29 26 96 11 Send e-post