Furuset Utvikling AS

På Furuset skal vi sammen med Wahl og Lerka løfte et bydelssenter til nye høyder, gjennom å utvikle og skape et inkluderende nærområde for alle.

Type
Kontor / Bolig
Adresse
Trygve Lies plass 1, Oslo
Antall kvm
75.000 m2
Besøk nettsiden
Link
Fasade øst kveld Furuset

Vi rigger for en storstilt utbygging og oppgradering av sentrum på Furuset i Oslo. Med de tre eiendommene og flere omkringliggende tomter, skal det investeres store beløp i området rundt Furuset Senter.

I Linstow trigges vi av komplekse byutviklingsprosjekter, og sammen med anerkjente og flinke partnere skal vi gjøre Furuset til et mer attraktivt sted å være.

Sammen skal vi utvikle og berike fremtiden til Furuset i samspill med befolkningen, bydelen og lokalt næringsliv. Det skal investeres i nye boliger, aktiviteter og tjenester, flott arkitektur og bærekraftige bygg som skal sørge for gode nabolag og for at næringslivet kan blomstre. Målet er å skape gode bomiljøer og Furusets viktigste møteplasser.

Furuset er av Oslo Kommune definert som «hjertet» i bydel Alna, og Trygve Lies Plass er et knutepunkt for bydelens innbyggere. Prosjektet har en sterk ambisjon om å bidra til å utvikle og løfte området videre, og arbeidet er allerede i gang. Et nytt flott bydelshus stod ferdig i 2021/2022, og det er satt i gang vesentlig rehabilitering av deler av prosjektets eksisterende bygningsmasse.

Linstow eier 33,3% av Furuset Utvikling AS, resten eies av Lerka Eiendom og Wahl Eiendom AS.

Besøk www.furusetbyen.no for mer informasjon.

2023012526 LINSTOW Nikolai 006 HR WEB Last ned visittkort

Direktør Prosjekt- og Utvikling

Nikolai Jansen

+47 95 19 00 89 Send e-post
20230227 Linstow Knut 006 HR 4x5 WEB Last ned visittkort

Administrerende direktør

Knut Løken

+47 48 40 26 40 Send e-post