Furuset Utvikling AS

På Furuset skal vi sammen med Wahl og Lerka løfte et bydelssenter til nye høyder, gjennom å utvikle og skape et inkluderende nærområde for alle.

Type
Kontor / Bolig
Adresse
Trygve Lies plass 1, Oslo
Antall kvm
75.000 m2
Besøk nettsiden
Link
Fasade øst kveld Furuset

Vi rigger for en storstilt utbygging og oppgradering av sentrum på Furuset i Oslo. Med de tre eiendommene og flere omkringliggende tomter, skal det investeres store beløp i området rundt Furuset Senter.

I Linstow trigges vi av komplekse byutviklingsprosjekter, og sammen med anerkjente og flinke partnere skal vi gjøre Furuset til et mer attraktivt sted å være.

Sammen skal vi utvikle og berike fremtiden til Furuset i samspill med befolkningen, bydelen og lokalt næringsliv. Det skal investeres i nye boliger, aktiviteter og tjenester, flott arkitektur og bærekraftige bygg som skal sørge for gode nabolag og for at næringslivet kan blomstre. Målet er å skape gode bomiljøer og Furusets viktigste møteplasser.

Furuset er av Oslo Kommune definert som «hjertet» i bydel Alna, og Trygve Lies Plass er et knutepunkt for bydelens innbyggere. Prosjektet har en sterk ambisjon om å bidra til å utvikle og løfte området videre, og arbeidet er allerede i gang. Et nytt flott bydelshus stod ferdig i 2021/2022, og det er satt i gang vesentlig rehabilitering av deler av prosjektets eksisterende bygningsmasse.

Linstow eier 33,3% av Furuset Utvikling AS, resten eies av Lerka Eiendom og Wahl Eiendom AS.

Besøk www.furusetbyen.no for mer informasjon.

20230227 Linstow Knut 006 HR 4x5 WEB Last ned visittkort

Administrerende direktør

Knut Løken

+47 48 40 26 40 Send e-post