Expobygget - Bergen Business Park

Expo-bygget eies 50% av Linstow gjennom deleide Bergen Lufthavn Utvikling AS, som står for utviklingen av Bergen Business Park på Flesland.

Type
Kontor
Adresse
Lønningsvegen 47, Flesland
Antall kvm
5.800 m2
Expobygget 3989

Dette er det første kontorbygget i businessparken, og er nærmeste nabo til Comfort Hotel Bergen Airport.

Expo-bygget har en unik beliggenhet i knutepunktet på Flesland, kun et par minutters gange til terminalbygget på flyplassen, holdeplass for Bybanen og annen offentlig kommunikasjon.

Bygget inneholder ca. 5.800 m2 fleksible kontorlokaler, fordelt på etasjeplan på ca. 1.000 m2 som igjen kan deles i mindre leiearealer. Parkering for bil, innendørs sykkelparkering, og garderobeanlegg i kjeller med direkte tilkomst til kontorlokalene.

Bygget har i tillegg til ordinære kontorarealer også et kontorhotell, co-working-arealer, og businesslounge som driftes av Regus AS. I tillegg er det møte- og serveringsfasiliteter på Comfort Hotel Bergen Airport som gir et svært fleksibelt og attraktivt tilbud for kontorleietakere, besøkende og reisende ved Bergen Lufthavn.

Expo-bygget er tegnet av A-LAB, oppført i totalentreprise med Veidekke AS, og ble ferdigstilt i november 2019. Bygget er sertifisert som BREEAM Excellent.

Bård løvaas Last ned visittkort

Markedsdirektør

Bård Løvaas

+47 90 09 02 08 Send e-post
Atle haugland Last ned visittkort

Eiendomssjef

Atle Haugland

+47 92 09 10 53 Send e-post