Linstow styrker organisasjonen ytterligere

Linstow er i gang med en rekke transformasjonsprosjekter, og styrker nå organisasjonen ytterligere. De nyeste tilskuddene til teamet er Steinar Schenk og Thanh Vuong, ansatt som henholdsvis prosjektleder og Senior Controller.

31. mars 2023
Unknown 2

Som prosjektleder får Schenk ansvar for å følge opp utviklingsarbeid og sikre gjennomføring av nye satsinger. Han kommer fra tilsvarende stilling i AF Eiendom, og har tidligere jobbet for blant annet Norwegian Oilwell Varco og Cirkle K. Schenk er utdannet tømrer og bygningsingeniør fra UIA

- Linstow er en faglig sterk og langsiktig eiendomsutvikler med store vekstambisjoner og spennende prosjekter som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Schenk.

Thanh Vuong er ansatt som Senior Controller med ansvar for økonomistyring og investeringsanalyser for eiendomsprosjekter i konsernet. Han har lang erfaring fra blant annet Oslo Areal og Kirkens Bymisjons eiendomsavdeling.

- Linstow har en spennende eiendomsportefølje og et veldig hyggelig og kompetent miljø som jeg gleder meg til å bli en del av, sier Vuong.

Linstow er i gang med transformasjonsprosjekter blant annet i Kvadraturen, på den tidligere Veterinærhøyskole-tomten på Adamstuen, i Bjørvika og Galleri Oslo.

- Vi har store vekstambisjoner i Norge, og er svært glade for å få Steinar og Thanh med på laget for å bidra til å realisere disse, sier konserndirektør Per Mortensen.