Linstow rigger for videre vekst

Linstow har klare mål om fortsatt vekst i Norge, og har styrket teamet innen stedsutvikling, innovasjon og helse. Nylig ansatte selskapet to nye eiendomssjefer, Petter Langlo og Nina Sillibakken.

27. april 2023
Unknown

- Linstow har store vekstambisjoner. Vi har allerede flere store by-og stedsutviklingsprosjekter på gang i og utenfor Oslo, og skal benytte vår finansielle styrke og solide kompetanse til å utvikle stadig flere steder der folk har lyst til å bo, jobbe og møtes, sier administrerende direktør, Per Mortensen, i Linstow.

Linstow jobber med store prosjekter blant annet i Kvadraturen, på Adamstuen, Galleri Oslo, Furuset, Lillestrøm, Nes og Larvik.


Styrker laget

Linstow har ansatt syv nye medarbeidere i løpet av de siste 24 månedene. Selskapet har styrket teamet spesielt innen stedsutvikling, innovasjon og helse. Nylig ansatte selskapet to nye eiendomssjefer.

Nina Sillibakken blir eiendomssjef med ansvar for Linstows Oslo-portefølje Hun har lang erfaring med eiendomsutvikling fra blant annet Norsk Butikkdrift, Skanska, Scandinavian Property Group og Omsorgsbygg Holding.

- Jeg gleder meg til å jobbe med Oslos mest spennende byutviklingsprosjekter, den tidligere Veterinærhøyskolen på Adamstuen og Tollbugata/Akersgata i Kvadraturen, og resten av porteføljen. Linstows visjon er å skape unike steder og opplevelser for leietakere, besøkende og byen for øvrig - og det er noe jeg brenner for, sier Sillibakken.

Petter Langlo er ansatt som eiendomssjef for Linstows helsebygg, med Romerike Helsebygg i spissen. Han har bred erfaring fra tilsvarende stillinger i Newsec Basale, Forsvarsbygg og Fredensborg.

- Jeg deler Linstows filosofi om at eiendom handler om å bidra positivt til vekst og utvikling for samfunnet, nabolag og hver enkelt av oss. Som eiendomssjef for Linstows helsesatsing gleder jeg meg til å bidra til å forme morgendagens helsehus og legge til rette for helsefremmende stedsutvikling, sier Langlo.


Tenker nytt

Linstow har lang erfaring med å utvikle attraktive bygg, nabolag og destinasjoner. De har blant annet vært sentrale i utviklingen av nye bydeler som Bjørvika og Aker Brygge, og de har etablert Norges største kombinerte helsehus på Lillestrøm.

- Skal vi lykkes med å skape bærekraftige steder fremover må vi samarbeide med flere aktører- og på nye måter. Jeg er svært glad for å ha fått Petter og Nina med på laget. Deres kompetanse og nettverk blir viktige bidrag inn i vårt videre satsing, sier Mortensen.