Midtbygget

Midtbygget er et nytt kontorbygg under oppføring i Bergen Business Park på Flesland. Ferdigstilles og klargjøres for innflytting for nye leietakere vinteren 2020/21.

Type
Kontor
Adresse
Lønningsvegen 57, Bergen
Besøk nettsiden
Link
Midtbygget fasade hovedbilde

Bygget består av 6.000m2 fleksible og effektive kontorlokaler og 5 etasjer med underliggende parkeringsanlegg, sykkelparkering og garderobefasiliteter.
Dette er det andre kontorbygget som oppføres i Bergen Business Park, og bygget har en svært sentral beliggenhet med kort gangavstand til bla. flyplassterminal og bybane.
Som nærmeste nabo til Expobygget, og Comfort Hotel Bergen Airport, vil leietakere i Midtbygget ha umiddelbar nærhet til de ulike tilbudene som så langt er etablert i parken.
Dette være seg tilbud om personalrestaurant, treningsfasiliteter, møteroms-avdeling, og fleksible kontorløsninger gjennom Regus` internasjonale kontorhotell- og co-working-konsept.

Midtbygget er tegnet av Link Arkitektur AS, og oppføres i en totalentreprise med Veidekke. Bygget sertifiseres som BREEAM Excellent, som er nest høyeste karakter i miljøsertifiseringsverktøyet BREEAM Nor.
Midtbygget eies 50% av Linstow gjennom deleide Bergen Lufthavn Utvikling AS, som står for utviklingen av Bergen Business Park på Flesland.

Bård løvaas Last ned visittkort

Markedsdirektør

Bård Løvaas

+47 90 09 02 08 Send e-post
Atle haugland Last ned visittkort

Eiendomssjef

Atle Haugland

+47 92 09 10 53 Send e-post