Midtbygget

Midtbygget er et kontorbygg under oppføring i Bergen Business Park, med planlagt ferdigstillelse i månedsskiftet oktober/november 2020.

Type
Kontor
Adresse
Lønningsvegen 57, Bergen
Besøk nettsiden
Link
01 Midtbygget viz A

Bygget vil inneholde 6.000 m2 kontorlokaler over 5 etasjer med underliggende parkeringsanlegg, sykkelparkering og garderobefasiliteter.

Dette er det andre kontorbygget som oppføres i Bergen Business Park, og bygget vil ha en svært sentral beliggenhet med kort gangavstand til bla. flyplassterminal og bybane.

Som nærmeste nabo til Expobygget, og Comfort Hotel Bergen Airport, vil leietakerne i Midtbygget ha umiddelbar nærhet til de ulike tilbudene som så langt er etablert i parken. Dette være seg tilbud om personalrestaurant, treningsfasiliteter, møteroms-avdeling, og fleksible kontorløsninger gjennom Regus` internasjonale kontorhotell- og co-working-konsept.

Midtbygget er tegnet av Link Arkitektur AS, og oppføres i en totalentreprise med Veidekke. Bygget prosjekteres for å oppnå karakteren BREEAM Excellent, som er nest høyeste karakter i miljøsertifiseringsverktøyet BREEAM Nor.

Midtbygget eies 50% av Linstow gjennom deleide Bergen Lufthavn Utvikling AS, som står for utviklingen av Bergen Business Park på Flesland.