Dunas Douradas

Dunas Douradas er et komplett ferieanlegg sentralt plassert i Algarve området sør i Portugal.

Type
Feriekompleks
Adresse
Rua das Forças Armadas 926, Dunas Douradas
Besøk nettsiden
Link
Dunas leiligheter

Prosjektet ligger mellom de luksuriøse feriestedene Quinta do Lago og Vale do Lobo, kun 15 minutters kjøretur i fra Faro internasjonale lufthavn.

Eiendommen har beliggenhet rett ved den fineste stranden på Algarvekysten, og representerer en av Algarves mest prestisjefylte feriesteder.

”Dunas Douradas Beach Club” komplekset består av en rekke ulike type boliger, fra middels store leiligheter til luksusvillaer. Andre fasiliteter på anlegget er svømmebasseng både ute og inne, treningssenter, bar, førsteklasses restaurant, tennisbane, lekeplass og mange golfbaner i umiddelbar nærhet.

Linstow overtok anlegget i 1998 og har videreutviklet det slik det fremstår i dag. I 2008 ble anlegget utvidet med med en 5-stjerners Beach Club bestående av 142 leiligheter og 8 villaer. Som en del av utviklingen ble det bygget et servicekompleks med restaurant, barer, resepsjon, SPA og svømmebasseng. Boenhetene ble etter ferdigstillelse solgt i det internasjonale privatmarkedet. Ytterligere 6 villaer ble bygget og solgt i 2020.

Dunas Douradas har mottatt en rekke prisen og utmerkelser, sist for "World Luxury Villa Resort 2020" og "World Luxury Hotel Resort 2020".

For ytterligere informasjon, vennligst besøk: www.ddbc.pt